Facebook
21. veljače 2019. 0:00

Diners Club BH je postao zlatni sponzor platforme za žene Women In Adria i prvog Networking Breakfasta

Diners Club BiH s ponosom najavljuje da je postao zlatni sponzor na najvećoj komunikacijskoj platformi za žene, Women In Adria i prvog Networking Breakfasta, koji će se održati u organizaciji Ladies In zajednice, 22. februara u Hotelu Hills, u Sarajevu.

 

Networking breakfast je event koji podržavaju i vole poduzetnice iz Women in Adria mreže, koji sada postaje i dio mreže poduzetnica u BiH, za cilj ima umrežavanje poduzetnica, kojima se u nekoliko sati druženja pruža inspiracija, informacije i znanja važni za biznis, te povezivanje ambicioznih poduzetnica s istim ili sličnim ciljevima.

 

Tema prvog Networking breakfasta je: ”Kako (iz)graditi vlastiti biznis bez da putem izgorimo”, a o kojoj će govoriti  Kristina Ercegović – poduzetnica, spisateljica i poslovna savjetnica. Da li je moguće uspjeti u BiH danas, i kako? Kako napraviti zaokret i podići biznis na višu razinu? Kako se ”izvući” iz operative? Kako smanjiti ovisnost firme o osnivaču? Kako raditi manje i pametnije NA biznisu, ne U njemu? Kako pronaći i zadržati vrhunske uposlenike? Kako ostati motivirana unatoč svemu i svima? Kako se kvalitetno umrežavati – moć i važnost networkinga? Kako kreirati više izvora pasivnih prihoda? Kako se sama sebi skloniti s puta i prestati se sabotirati? Kako balansirati kvalitetu i rast, ali i kako balansirati sve aktuelne životne uloge.

 

Pozivamo sve  ambiciozne bh. poslovne žene i one koje to žele biti da se prijave na učešće na Networking breakfast na: http://www.womeninadria.com/events/networking-breakfast-sarajevo/