Facebook
24. siječnja 2019. 17:00

Obavijest za klijente

Poštovani,

Ovim putem Vas informiramo o novim uslugama u poslovanju Diners Club-a u 2019. godini, kao i promjenama u okviru Tarife naknada za proizvode i usluge u poslovanju sa klijentima.

CashBack kartica sa kojom ostvarujete povrat novca pri svakoj kupovini!

 • Karticu dobijate potpuno BESPLATNO te prilikom kupovine, bez obzira da li plaćate Diners karticom, nekom drugom platnom karticom ili gotovinom, dovoljno je trgovcu pokazati Cashback karticu. Trgovac Cashback karticu skenira ili unosi broj iste u sistem te na taj način ostvarujete povrat sredstava ovisno o iznosu ugovorenog popusta između trgovca i Cashback firme u BiH.
 • Nakon prikupljenih 10 KM ili više, Cashback Vam se isplaćuje na partiju otvorenu u Diners Club-u te time umanjujete svoje mjesečne obaveze po Diners Club karticama.
 • Koliko ste prikupili sredstava za povrat putem Cashback programa lojalnosti Cashback-a uvijek možete provjeriti na svom online profilu putem web stranice www.cashbackworld.com ili instalacijom aplikacije na svom telefonu koja je dostupna na App Store i Google Play Store.
 • Lista trgovaca gdje je moguće ostvariti povrate sa Cashback karticama prilikom kupovine, dostupna na web stranici www.cashbackworld.com
Pozovite Diners Club, iskažite svoju želju za destinacijom i vrstom putovanja i Diners Club će za Vas organizirati putovanje!

 • Diners Club nudi organizaciju zimovanja, ljetovanja, dalekih putovanja, u skladu sa Vašim željama i u preferiranim terminima.
 • Jednim pozivom ili e-mailom iskažite interes za destinaciju, vrijeme putovanja i iznos sredstava koja planirate izvojiti za putovanja a Diners će za Vas organizirati putovanje prema najboljoj ponudi.
 • Pored putovanja, stojimo na raspolaganju i za individualne usluge: pronalaska hotela na željenoj destinaciji, kupovinu avio karata, organiziranje transfera, kupovinu ulaznica za koncerte, sportska dešavanja i sl. u zemlji i svijetu, te rezervacije restorana za organiziranje skupova, evenata.

Korištenje Airport Lounge!

 • Klijentima koji su u protekloj godini koristili Airport Lounge, a nisu bilježili potrošnju u propisanom iznosu od 1.000 KM za omogućavanje besplatnog korištenja Airport Lounge, troškovi korišenja Airport Lounge će biti prikazani na redovnom računu za plaćanje.
 • U skladu sa izmjenom Tarife naknada za proizvode i usluge u poslovanju sa klijentima, u 2019. godini, korištenje Airport Lounge će se naplaćivati u skladu sa važećim cjenovnikom aerodroma na kome se koristi.
 • Izmjena se odnosi na korisnike privatnih Diners Club kartica korisnike Standardne kartice i Diners Plus kartice.
 • Klijenti koji posjeduju Diners poslovnu karticu i dalje imaju pravo na besplatno korištenje Airport Lounge salona.

Napominjemo da svi klijenti koji putuju letovima business klase, mogu besplatno koristiti Airport Lounge salone uz pokaz Business Board karte.

Nadamo se da ćemo i ove godine, uspješno sarađivati i da ćemo nastaviti biti Vaš pouzdani partner.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na info broju 033 257 888 ili na email-u info@diners.ba

Vaš Diners Club BH