Facebook
27. prosinca 2018. 14:00

Januar nikad kraći uz Diners card

Korisnici Diners kartice će u toku mjeseca januara pored redovnih pogodnosti koje sobom nosi korištenje kartice, imati i mogućnost korištenja usluge cashback-a, odnosno povrata novca pri kupovini i plaćanju roba i usluga kod cashback partnera u BiH, u inostranstvu i na internetu.

Za postojeće i buduće korisnike Diners kartice, na ovaj način, praznično ozračje decembra traje i u januaru i osigurava ugodan i bezbrižan početak godine. Za sve oe koji postanu članovi Diners Cluba u januaru, Diners ih posebno nagrađuje besplatnom karticom za plaćanje na rate.

Uz to, klijentima je u sklopu članstva u Diners Clubu data mogućnost rezervacije smještaja, kupovine ski pass-a, ponuda trgovina za kupovinu skijaške opreme, kako bi period uživanja u zimskom odmoru predstavljao užitak za cijelu porodicu, bez opterećenja kućnog budžeta.

„Diners kartica je zbog pogodnosti odgode plaćanja do 40 dana beskamatno i zbog mogućnosti kupovine na rate od 12,24 i 36 mjeseci jako popularna među klijentima. Uz to, imamo odlične reakcije i pohvale klijenata koji koriste pogodnosti članstva u Diners klubu kao i vrlo popularne kupovine „D utorkom“, te smo sigurno da će i usluga cashback dodatno zadovoljiti naše klijente“, izjavila je Alma Kratovac, direktorica Diners Club BH d.o.o.
„D utorak“, odnosno svaki drugi utorak u mjesecu, je dan tokom kojeg na velikom broju prodajnih mjesta korisnici

Diners kartice imaju mogućnost iskoristiti dodatne, specijalne popuste. Rasporedi prodavnica i datuma za „D utorak“ mogu se naći na stranici: https://www.diners.ba/dpogodnosti.html
Sve dodatne informacije o pogodnostima korištenja Diners kartice moguće je dobiti pozivom call centara putem broja: 033 257 888 ili maila info@diners.ba